Träterraser

Tjänster

En oas för avkoppling och umgänge

Trä är det mest populära materialet för terrasser tack vare dess naturliga charm och mångsidighet. En välplanerad och genomtänkt träterrass skapar en inbjudande och trevlig utomhusmiljö, särskilt under de soliga sommardagarna. Vi bygger träterrasser av hög kvalitet som passar alla smaker och behov, och utför en mängd olika terrassinstallationer.

Förutom traditionella träterrasser kan vi också erbjuda olika former och stilar av terrasser, såsom flernivåterrasser, flytande terrasser och terrasser med inbyggd belysning. Dessa olika stilar kan anpassas efter din trädgårds utformning och dina personliga preferenser för att skapa en unik och personlig atmosfär.

Planering och design

Processen för att bygga en träterrass innefattar flera steg. Först genomför vi en noggrann planering och design av terrassen tillsammans med dig som kund. Detta inkluderar att välja rätt träslag och ytbehandlingar som passar både din estetiska vision och de praktiska kraven för din terrass. Sedan förbereder vi marken för terrassens grund och monterar stommen. Slutligen lägger vi träplankorna och utför nödvändiga ytbehandlingar för att skydda träet och ge terrassen ett långvarigt liv.

Våra kvalificerade specialister i Stockholm och Mälardalen utför alla dessa arbetsmoment med precision och omsorg för att garantera ett slutresultat av högsta kvalitet. När du anlitar oss för att bygga din träterrass kan du vara säker på att du får en vacker och funktionell utomhusmiljö som du kommer att njuta av under många år framöver.

Fler träprodukter

Vi har även möjlighet att leverera träprodukter såsom lister och panel då vi samarbetar med producenter med högteknologi inom träproduktion. Likaså fönster och dörrar av högsta kvalitet i både trä och plast. Du bestämmer mått och utförande och vi levererar efter önskemål.