Stensättning och plattläggning

Tjänster

Förvandla din utomhusmiljö

Allt inom stensättning och plattsättning i Stockholm och Mälardalen

Berg och Väg i Strängnäs AB är en pålitlig partner inom stensättning och plattsättning i Stockholm och Mälardalen. Vi är experter inom stensättning och plattsättning och erbjuder en mängd tjänster för att förvandla din utomhusmiljö till en funktionell och estetiskt tilltalande plats.

Stensättning innebär att lägga stenar, ofta i olika mönster, för att skapa stabila och hållbara ytor. Detta kan inkludera garageuppfarter, vägar, entréer, lekplatser, innergårdar, trappor och uteplatser. Å andra sidan innebär plattsättning att lägga betongplattor eller naturstenar för att skapa en jämn och stilig yta, perfekt för gångvägar och uteplatser.

Processen

Processen för stensättning och plattsättning börjar med en noggrann planering och förberedelse av marken. Detta innebär att gräva ut och jämna till underlaget, samt lägga en stabil grund av grus eller sand. Därefter placeras stenar eller plattor i det önskade mönstret och fogas med ett lämpligt material.

Tidsåtgången för dessa projekt varierar beroende på storlek, komplexitet och materialval. Vårt team arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att ditt projekt slutförs inom den angivna tidsramen och med högsta möjliga kvalitet. Kontakta oss idag om du har frågor!

Varför Berg och Väg?

När du väljer Berg och Väg i Strängnäs AB för stensättning och plattsättning kan du räkna med professionellt arbete och enastående resultat. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med både företag och privatpersoner och är stolta över vår förmåga att skapa vackra och hållbara ytor som uppfyller våra kunders krav och förväntningar.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och få en offert anpassad efter dina behov. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa den perfekta utomhusmiljön för ditt hem eller företag.