Betongarbeten

Tjänster

Betongarbeten

Vi är experter på betongarbeten och har erfarenhet av de flesta betongarbeten, däribland grundläggning, betonggjutning, flytspackling, betongslipning, betongpolering, husgrund och armering. Vi åtar oss arbeten i Stockholm och Mälardalen. Vi erbjuder båda underentreprenad och totalentreprenad.

När är det aktuellt med betongarbeten?

Nybyggnation

Om du planerar att bygga ett nytt hus eller en tillbyggnad kan det bli nödvändigt med betongarbete för att skapa en stabil grund, väggar eller andra konstruktioner.

Renovering

Om du renoverar ditt hem kan det innebära att du behöver betongarbete för att reparera eller förstärka befintliga betongkonstruktioner, såsom grundmurar, trappor eller balkonger.

Golvförbättringar

Om du vill förbättra utseendet och funktionen av dina betonggolv, kan det bli aktuellt med betongslipning, betongpolering eller flytspackling.

Utemiljö och landskapsarkitektur

Om du arbetar med projekt i din trädgård eller utemiljö, såsom att anlägga en uteplats, gångvägar eller trappor, kan det innebära att du behöver betongarbete.

Dränering och vattenhantering

Om du upplever problem med dränering eller fukt i ditt hem kan det bli aktuellt med betongarbete för att förbättra vattenhanteringen, såsom att installera en ny dränering eller förstärka grundens vattentäthet.

Rivning och borttagning

Om du behöver riva eller ta bort en befintlig betongkonstruktion, som en gammal grund eller en skadad betongvägg, kan det innebära att du behöver betongarbete.

Det är viktigt att anlita en erfaren och pålitlig betongentreprenör för att säkerställa att arbetet utförs korrekt och med hög kvalitet. Berg och Väg i Strängnäs är din partner. Kontakta oss idag.